Bună!

Sunt Adela și am o fascinație pentru conceptul de “spațiu”, fie că mă refer aici la Cer, locul unde locuiesc Planetele, fie că mă refer la zona necreată care permite imaginației să lucreze. Spațiul este vital în viața și muncă mea – spațiul ce permite raportarea mea la lume și a lumii la mine, spațiul nevăzut, dualitatea din interior și din exterior, spațiul de experimentare a energiei de pe Pământ și vastitatea și libertatea Cerului.

Lucrez că artist vizual și astrolog și îmi place să scriu și să vorbesc. Am trăit întotdeauna viața din plin, mi-a plăcut să fiu o exploratoare prin toate tipurile de experiențe și realități, care mai de care mai diferite. Îmi place să lucrez cu oamenii, să îi inspir și să mă las inspirată și să-i ghidez în drumul lor spre împuternicirea personală, ajutându-i să între în contact cu sinele lor cel mai profund, puternic și pur, în timp ce învăț și eu în fiecare zi din toate interacțiunile pe care le am.

Având o hartă natală în care schimbarea și neprevăzutul sunt la loc de cinste, viața îmi amintește să mă reinventez mereu și să mă las în flux … uneori acest flux a fost că o zi relaxantă pe malul unei ape line, uneori m-am simțit că un surfer pe valuri intense și vii.

Mi-ar aduce o deosebită bucurie să ne cunoaștem și să evoluăm și să creștem împreună, explorând fascinantul drum al cunoașterii și auto-cunoașterii, apelând la instrumente interesante care să ne sprijine în elucidarea misterelor vieții. Fie că vom utiliza Astrologia și înțelepciunea unică a planetelor ce aduc energie pură în harta ta, fie că ne vom uită la sisteme mai noi precum Human Design sau Cheile Genelor, inspirate de vechea înțelepciune a Hexagramelor chinezești, tema centrală vei fi TU și darurile unice pe care le ai de adus în lume.

Eu îți voi fi alături, pe post de ghid năstrușnic ce își adoră muncă, întâmpinându-te cu voioșie și curiozitate.