Bună!

Sunt Adrian Constantinescu si imi dedic existența pentru a împărtăși cunoaștere și îndrumare tuturor celor ce aspiră la o viață mai conștientă, mai fertilă și mai acordată la legile universului. Am făcut cei dintâi pași conștienți pe calea spirituală la începutul anilor 90, când am primit primele lecții de pranayama și hatha yoga de la fosta cântăreață de operă româncă, Nineta Crainici.
În continuare, următoarea decadă am folosit-o cu predilecție pentru a studia inforenergetica, radiestezia și terapiile bioenergetice.
Arhitect și urbanist de profesie, Adrian am fost captivat dintotdeauna de geometrie descriptivă, formă și culoare. Descoperirea geometriei sacre a marcat o nouă etapă în evoluția sa, încununată de întâlnirea cu următorul său mentor, Drunvalo Melchizedek. Un titan al spiritualității contemporane și autor al prestigioasei lucrări de geometrie sacră, Floarea Vieții, Drunvalo m-a acreditat ca profesor în cadrul School of Remembering (fondată în iulie 2011). În paralel, m-am instruit în respirație conștientă și rebirthing cu Dan Brule, unul dintre cei mai prestigioși maeștrii ai zilelor noastre în acest domeniu. De la întîlnirea cu Dan, arta respirației a devenit unul dintre principalele instrumentele de autocunoaștere și autodepășire pe care le-am folosit în viața personală și pe care le-am aplicat cu succes ca instructor în sesiunile individuale și de grup.
Pentru mine, în ultimii ani, o prezență marcantă și prolifică în domeniul cunoașterii a constituit-o Daniel Mitel, legându-ne în continuare o vie și frumoasă prietenie. Cu Daniel, am parcurs inițierile în Kriya Yoga, Imageria Inimii și diverse meditații de accesare a Spațiului Sacru și al Micului Spațiu al Inimii.
Alte nume de referință care, cronologic, au jalonat calea sa spirituală, au fost Andrew Fretwell și Richard Rudd. De la Andrew Fretwell, instructor senior în sistemul universal al maestrului Mantak Chia, am primit inițierea și certificarea pentru practicarea și predarea metodei Original Feeling Touch (Atingerea Senzației Originare). Această metodă, specifică pentru vindecarea corpului emoțional, a fost rafinată de Andrew din tehnica masajului terapeutic abdominal chinezesc Chi Nei Tsang.
Sistemul Căii de Aur al Cheilor Genelor, corelat cu astrologia, human design și I Ching, întemeiat de misiticul și poetul britanic Richard Rudd, reprezintă cea mai recentă formă de cunoaștere pe care am început să o practic și să o împărtășesc din 2014.
De-a lungul călătoriei mele prin lume, caut să aduc în conștiența oamenilor modul în care armonizarea cu tiparele invizibile ce stau la temelia vieții ne influențează ADN-ul, sănătatea, familiile, relațiile și prosperitatea. Prin acumularea și corelarea informațiilor venite din diferite tradiții și sisteme de cunoaștere autentice, unul dintre scopurile sale cele mai înalte este de a pune la îndemâna oamenilor pârghii concrete și durabile pentru a înțelege ce înseamnă să trăiești în inimă și cum să-ți construiești de aici o viață mai conștientă, mai împlinitoare și mai acordată la voința divină.

Aștept să ne cunoaștem!