Bună şi bine ai venit în acest spațiu care s-a născut dintr-un vis comun ce acum este realitate.

Dacă ești aici este clar pentru că ești în căutare de ceva, la fel cum am pățit şi eu când încercam să înțeleg ce altceva este de înțeles, la ce informație nu aveam acces şi ce înseamnă pacea mentală şi liniștea, unde le găsesc, mai ales când auzeam așa de des ca cele două merg mâna în mâna cu fericirea.

Ești aici pentru că deja i-ai dat ordin subconștientului tău să iți aducă o schimbare în viaţa ta. Schimbare care, de această dată, să fie pe termen lung, sau chiar permanent şi să ajungi să cunoști persoane pe aceeași lungime de undă cu tine , care te sprijină în creșterea ta întinzându-ți o mâna atunci când iți dorești cel mai mult, ca să nu spun atunci când ai nevoie cel mai mult.

Lasă-mă să-ţi spun că toată lumea are probleme. Singura diferență între cei care suntem fericiți şi cei care nu sunt fericiți, este atitudinea pe care o avem fată de ceea ce ni se “întâmpla” și cum rezolvăm aceste “probleme”. Când avem o problemă înseamnă că trebuie să facem ceva cu ea, să o transformăm intr-un rezultat.

Așa a început călătoria mea, printre frustrări, plânset bineînțeles, multe întrebări precum de ce mi se întâmpla mie, de ce acum … până am ajuns în punctul în care nu am mai putut. Am explodat, intr-o forma probabil diferită, am explodat în mine. Partea cea proastă? Ca ceea că aveam în mine proiectam în afară în așa fel încât nu mă mai suportam nici eu.

Cât despre mine, am 3 de ani, am locuit 18 ani în Madrid, cititul este una din pasiunile mele mai ales când descopăr câte lucruri noi mai am de învățat. Ador să călătoresc, am vizitat deja peste 35 de ţări şi mi-am propus să ajung la 100 în următorii 3 ani.

Am un dar natural de a scoate oamenii din zona lor de confort, și să-i trec prin mașina de spălat, în cazul acesta, mașina de spălat creiere. Aici este unde intervine tot ce am învățat când m-am certificat ca și Life & Business Coach cu NLP, Time Line Therapy și Hipnoză.