Sunt Alexandra, artist vizionar, art coach, instructor certificat yoga și mindfulness, ghid pentru o viață conștientă, fondatoarea Centrului de educație holistică Atlanthea (ȘcoalĂ Primară , Grădiniță, Centru Holistic de dezvoltare umană).

Înainte de a descoperi echilibrul și liniștea din viața mea și a începe să trăiesc conștient, experiențele vieții m-au făcut să trec prin diferite provocări presărate cu stări de nesiguranță, neînțelegere, credințe limitative, întrebări și neliniști. Mi-am dat seama că nu puteam rămâne în acel punct și am hotărât să acționez răspunzând chemării care deja încolțise în sufletul meu de a înțelege, practica și aprofunda arta, spiritualitatea, yoga și modul în care funcționează ființa umană.

Așa a început transformarea mea ajungând la conștientizări din ce în ce mai profunde și mai clare despre viață și despre mine. Pe măsură ce studiam și aprofundam ceea ce înseamnă spiritualitatea, yoga, respirația conștientă, awareness, mindfulness am început să realizez că toate aceste lucruri sunt atât de naturale mie și ființei umane în general. Am început să merg la cursuri, să practic diferite terapii, să întru în contact cu mentori și coachi, am început studiul la Școala de Arte din București și am devenit instructor de Hatha Yoga certificat de Yoga Alliance și instructor de yoga certificat Rainbow Kids, am urmat un master în pedagogii alternative și artă teatrală, cursuri de coaching, public speaking, lidership, mindfulness, terapie prin artă și am început să mă dezvolt pe toate ariile și în direcțiile în care sufletul meu mă chema.

Și sufletul m-a chemat spre Educație, ca instrument Holistic al dezvoltării și transformării ființei umane, chemare frumos concretizată prin proiectul Atlanthea al cărui inițiator și co-fondator sunt.

M-a chemat spre Well-being și Viață conștientă, componente sine qua non pentru progres, necesare copiilor și adulților deopotrivă în procesul lor de creștere, dezvoltând astfel conceptul de Pictura Intuitivă SoulRise, care împreună cu yoga și alte practici ajută la crearea unei stări de bine a ființei, conectare la sine și descoperirea potențialului de creator.

Yoga și pictura îmi arată modul în care pot trăi o viață mai creativă și mai autentică și am înțeles că cel mai mare dar pe care îl putem oferi lumii este să ne trăim Sinele autentic. Îmi place să îmi folosesc pasiunea pentru yoga și mindfulness, talentul și natura artistică pentru a îi inspira pe ceilalți, prin programele pe care le-am creat, pentru a își descoperi darul de a trăi viața fiind centrați în inimă și să îi ajut să îl împărtășească într-un mod curajos și autentic mai departe, pentru a aduce lumii bucurie, vindecare și frumusețe.