Unii ne trezim într-un mod relaxat și natural. Pentru alții ”sună alarma”. Cert este că, mai devreme sau mai târziu, ochii către Esența noastră ni-i deschidem. Acest lucru reprezintă începutul unei călătorii deosebite.

Pășesc și eu cu tine pe această cale minunată, iar drumul m-a purtat prin fel de fel de locuri. Am ajuns să studiez numerologie, sisteme Reiki, geometrie sacră și multe alte căi care să îmi ofere acces la încă un Adevăr, încă un răspuns, încă un pas spre desăvârșire, spre mine.

Îmi doresc să bătătoresc cărarea vieții mele, ca în momentul în care alt suflet se va intersecta, temporar, cu ea, drumul să îi fie mult mai lin și plăcut. Forma acestui scop evoluează odată cu mine, iar în acest moment s-a materializat prin blogul “A 13 a Poartă”, prin cursurile și seminariile de numerologie și Reiki, precum și prin consultațiile private. Fie ca din prea-plinul meu, setea de cunoaștere să-ți mai fie domolită, iar o bună parte din întrebările tale să-și găsească răspunsul. “Nimic nu stă, totul se mișcă, totul vibrează.” Kybalion, Cunoașterea ezoterică a lumii – William Walker Atkinson