Eu sunt Andreea, manager de proiect, trainer și life coach. Iubesc ceea ce fac și vreau să îți împărtășesc din cunoașterea mea. Am studiat în România, Germania, Danemarca și China. Mă specializez continuu și folosesc întregul know-how pe care-l dețîn pentru a aduce un plus de valoare oamenilor din jurul meu. Mă împlinește să pot contribui la fericirea celor din jurul meu, îmi place să-i văd pe oameni radiind de bucurie, mai ales dacă am un aport direct, prin muncă mea.

Am descoperit citirea fetei în momentul în care caută o metodă de înțelegere mai profundă a oamenilor. Am căutat o metodă simplă de „citire a oamenilor” care să îmi permită să descopăr omul așa cum este el dincolo de măștile sociale. Am vrut să înțeleg cum reacționează oamenii,ce îi motivează, la ce acționează și mai ales cum să mă comport cu ei în funcție de adevărata lor față.

Analiză cromatică este o pasiune mai veche, mai precis din facultate. Acolo am descoperit culorile și impactul lor asupra oamenilor. Culorile au puterea să schimbe starea de spirit, să te facă să străluceșți sau să fii invizibilă, inodoră, incoloră. Când știi care sunt culorile care ți se potrivesc garderoba ta devine funcțională. Când știi ce ți se potrivește în materie de make-up pur și simplu radiezi.

Activitatea mea este despre ține: despre imaginea ta, despre starea ta de bine și despre succesul tău.

Te aștept!