Bună!

Eu sunt Andreea și îți pot fi ghid în drumul tău de reîntoarcere la tine, regăsire a liniștii și a bucuriei de exprimare liberă și magnetică a menirii sufletului tău aici și acum.

După niște ani în corporație ca profesionist de marketing, am ales să las totul în urmă și să plec în Asia. Deși eram foarte bună la ceea ce făceam, iar viață era ok după standarde comune, eu simțeam o oboseală acută. Am înțeles că oboseala nu era fizică, ci era o oboseală a sufletului care voia să trăiască o viață a mea.

În Asia am fost ghidată de bucuria interioară către o școală de yoga tradițională, meditație, vindecare holistică și tantra, unde am rămas timp de un an. Am ajuns acolo cu vederea încețoșată, capul plin de gânduri pe care eu le numeam roiul de albine, corpul încărcat, rigid și un soi de plapitații la inimă care nu aveau nici o cauză fizică. După prima lună, eram deja alt om. M-am trezit într-o comunitate unde se vorbea despre suflet și asta a făcut un click puternic în inima mea. Mi-am dat seama că spiritualitatea era bucata care îmi lipsise și de care îmi fusese atâta dor.

A urmat o serie lungă de procese intense de transformare și vindecare, cursuri, retrageri de meditație, cercuri de femei, care au început în Asia și au continuat înapoi în România. Am descoperit un nou nivel de sănătate fizică, mentală, emoțională și sufletească. Din momentul în care am înțeles cine sunt și de ce sunt, am devenit prioritatea mea. Am investit și investesc constant nenumărate ore în dezvoltarea mea. După un timp, am simțit că transformarea mea a înflorit la un nivel la care mi se cere să-mi împărtășesc darurile.

Dincolo de toate cursurile și formările prin care am trecut, experiență directă de inițiere din Sursă e singura care poate vreodată să recomande sau să pregătească pe cineva să ghideze alți oameni. 

Ofer susținere în întruparea meditatiei, liniștii interioare, reconectării cu Sinele Înalt, cu Sursa și Inima spirituală. 

Lucrez cu antreprenori, coachi și ghizi spirituali în descoperirea marketingului inimii, exprimarea sinelui în felul natural ce va deveni magnetică și va atrage clienții de suflet.

Lucrez cu femei spre înflorirea feminității, sexualității și radianței interioare.

Sunt aici să-ți fiu ghid spre potențialul tău cel mai înalt.