Bună!

Sunt Cătălin Tomescu, fondatorul Activare ADN, a cărui misiune este de a facilita instruirea și educarea persoanele conștiente în ceea ce privește pregătirea mentală, întinerirea și creșterea sufletului. Te susțin în reprogramea minții subconștiente, a elimina limitările și virușii mentali ascunși pentru a întruchipa întregul tău potențial.
Te sprijin în medicina energetică și lucrări de terapie complementară bazate pe geometria sacră, fizica cuantică, bioenergetica, care converg surse de vindecare dovedite științific, cum ar fi sunetul primordial, lumina și intenția.
Cu o îndrumare interioară pentru a face munca un loc mai bun, în adolescență am simțit o dorință puternică de meditație și am studiat budismul Mahayana. După ce ma descoperit procesul de activare a ADN-ului în 2009, am avut schimbări puternice în viața mea, care mi-au permis să mă aliniez misiunii mele, aceea de a-i ajuta pe ceilalți în propria lor auto-actualizare.
În 2014, am început certificarea Bowen Therapy din Australia, tehnica de analiză energetică BioWell realizată de dr. Korotkov din Rusia, TimeLine Healing Sal Rachel, protocoale de atenuare a CEM cu Geovital Academy din Austria, Eliminarea stresului geopatic din tehnica Slim Spurling. Sunt de asemenea, specializat în medicina sonoră și terapia cimatică pentru care am creat noul concept terapeutic Soul Spa, o abordare terapeutică a bunăstării constând în aplicarea unui sistem special modulat care utilizează sunetul, lumina și intenția pentru a obține un rezultat terapeutic îmbunătățit

Aștept să ne cunoaștem!