Bună, sunt Emilia Iulia și sunt o persoană autodidactă cu abilități și capacități de înțelegere, dobândite în timp prin diferite acțiuni de „transformare”.

Fără educație de artă formală, dar cu inspirație, imaginație și mii de ore de experimentare, am descoperit diferite meșteșuguri și tehnici în a-mi expune în mod tangibil creativitatea precum pictura și confecționarea de bijuterii. În decursul anilor, am descoperit că arta este unul din cele mai la îndemână tehnici de relaxare, vindecare și reconstrucție de care putem dispune. Sunt permanent angajată în dorința de a descoperi plăcerile și emoțiile transmise de momentul creării artei.

Pe lângă iubirea pentru artă, am un respect aparte pentru capacitatea umană de a se metamorfoza, atunci când visul propriu și determinarea se împletesc armonios cu înțelegerea legiilor Universului și aplicabilitatea anumitor artificii extra.

Mi-am aprofudant atenția în diferite sisteme de clasificare și operare (Human Design, Myers & Briggs Personality Tyes), în terapii holistice (masajul și studiul propietăților terapeutice ale pietrelor semiprețioase) precum și în înțelegerea lumii spirituale.

Am realizat că prin menținerea unor obiceiuri practice periodice, regulate cu strictețe dar constructive, îți poți îmbunătății și elevă frecvența pe care operezi. Astfel, în momentul în care atingi niveluri de conștientizare mai înalte, vei pătrunde în lumi noi, cu informații încărcate. Poți simții, auzii, face și gândii în moduri neștiut de explicat.
Pentru a facilita funcționabiliatea acestor concepte împreună sau individual, este nevoie de înțelegerea naturii umane și al algoritmul de funcționare. De aceea, în prezent mă focusez pe obținerea a noi cunoștiințe în domeniul comportamentului cocnitiv, a programării neurolingvistice și a mindfulness-ului.

În orice întreprind, sunt alimentată energetic de impactul constructiv pe care îl creez în trăirile oameniilor cu care iau contact și împărtășesc experiențe. Sunt condusă de motto-ul #changeisgood și sunt ferm convinsă că pentru a cunoaște beatitudinea către care toți tindem, este nevoie de schimbarea Sinelui.