Nu știi cât de puternic ești decât atunci când o iei pe un drum necunoscut, dar nu uită că nu o iei de la zero că atare, ci mergi la drum cu un bagaj plin de cunoștințe și experiențe.

Cine sunt eu? Sunt Ioana, am 36 de ani, sora Alexandrei Boros și co-fondatoarea proiectului Manifest Your Soul.

Anul 2020 este anul schimbărilor. Ce pot să va spun este că am făcut o schimbare în viața mea de 180 de grade și am trecut de la angajată la antreprenoare, după 18 ani de experiență de muncă.

Locuiesc în Madrid de 18 ani și în vară această, după ce am trecut printr-un proces de transformare personală, registre akashice, astrologie, numerologie, face reading, etc., am conștientizat că ceea ce făceam inconștient, în diferitele sectoare private și publice unde am lucrat, sprijinind oamenii și oferind cele mai bune soluții, este de fapt pasiunea mea.

Sunt pasionată de sport de la 7 ani (dacă era după mama cred că începeam de la 0 ani). Am practicat de toate: începând de la înot, volei, handbal, badminton, tenis, atletism, basket, kayak, canyoning, parapantă, ski, snowboard, mountain bike și îmi place să petrec timp în natură, rute pe munte unde mă încarc cu energie.

Sportul a fost și este locul unde am învățat să conectez cu oamenii și să mă depășesc zi de zi. Pe lângă sport mai sunt și fana cărților de dezvoltare personală (financiară, mentală, fizică, emoțională și spirituală). Din când în când, muzica mă ajută să fiu creativă, mai ales când ies în natură sau călătoresc. Da, să cunosc lumea-n lung și-n lat este o altă pasiune, care am început să o practic în ultimii 8 ani. Ai nevoie doar de tine ca să începi o călătorie a vieții, restul vine pe parcurs.