Buna,

Sunt Liviu Constantin și susțin iubirea , creația , libertatea și adevărul. Respect fiecare om în parte indiferent de sex, rasă, religie, profesie, naționalitate, convingeri filozofice. Printre altele sunt Maestru Reiki, mă folosesc și de radiestezie, scriu, pictez, cânt. Atenția și ocupația mea nu este îndreptată spre un anumit domeniu sau concept dintr-o anumită ramură, pentru că nu acesta este drumul meu.

Orice om acționează zilnic pe anumite concepte , de exemplu:

Toate cele enumerate mai sus , le-am enumerat special pentru a înțelege fiecare mai bine ce înseamnă conceptele.

Conceptul cu care mă ocup este Creația. Când zic Creație, mă refer la Creația primordială, conceptul de baza în urmă căruia s-au dezvoltat și intră în el toate celelalte concepte. Tot ce există sau poate există, indiferent de greutate,formă,gând, concept se află în Creație.

Conceptele sunt roluri pe care le jucăm pentru a acumula experiență și cunoaștere în domeniul, conceptul respectiv.

Într-adevăr este foarte constructiv să joci aceste roluri, așa experimentezi și evoluezi , însă majoritatea oamenilor sunt inconștienți sau prea puțin conștienți de aceste roluri și devin atașați de ele , indentificandu-se doar cu ele.

În acel moment te-ai rupt de Creație. în ce fel? În felul în care nu îți vei mai aminti de ceea ce înseamnă Creație, de toată cunoașterea ta și de faptul că joci un rol.

Toți oamenii joacă roluri. Fie că ești tată, mama, soț, soție, fiu, fiica, nepot, nepoata, prieten și mai departe , doctor, inginer, fizician, vânzător, astrolog etc,etc, toate sunt roluri pe care le joci inconștient în majoritatea cazurilor.

La ce te ajută să înțelegi Creația ? Te ajută în a juca rolurile respective Conștient, cu iubire, bucurie și înțelepciune, nu cu atașamente !

Corpul care îl avem este mășinăria noastră, însă manualul de instrucțiuni nu a fost citit pre des. Din această cauza majoritatea citesc manualul de instrucțiuni la finalul vieții , nu în timpul vieții.

Abia aștept să ne cunoaștem!