Bună!

Sunt Marina Voicu, terapeut holistic de peste 5 ani. Sunt mama a doi flăcăi care m-au motivat să renunț la jobul pe care îl aveam și să încep să fac ceva pe cont propriu. Nu a fost greu să aleg întrucât am știu că sunt mai mult decât un roboțel care nu știe altceva în afară de job. Încă din copilărie m-a atras partea “paranormală” și am știut că ce vedeam în filme, nu avea cum să fie în totalitate fantezie.

Am cerut mai mult de la Univers așa că au și venit răspunsuri, situații și persoane care m-au condus în această lume ezoterică, holistică. După ce am citit “o tonă” de cărți de dezvoltare personală, am observat că esență e cam aceeași și că informațiile se repetă așa că am mers la următorul nivel.

Am descoperit Theta Healing iar viață mea s-a schimbat complet când am observat că mă pot schimbă și că pot lucra cu mine pentru a evolua. Am experimentat și am ales să ajut și alți oameni cu această tehnică pentru că de câte ori am descoperit ceva care m-a ajutat, am ales să împart cu alții mai departe.

Cu timpul am vrut mai mult, să înțeleg mai mult și să fac mai mult. Făceam deja regresii în vieți trecute când am ales să fac și un curs de hipnoză pentru a înțelege mai bine procedurile și pentru a fi sigură că nu fac “greșeli”. A apărut în viață mea și Access Bars, instrument de care m-am îndrăgostit și de care am ales să mă ocup mai mult, astfel că acum sunt și facilitator. Ce înseamnă asta? Că îi pot învață și pe alții să practice Bars.

În acest mod, informațiile vor ajunge la cât mai multe persoane iar împreună putem ajută la evoluția conștiinței colective.

Aștept să ne cunoaștem!