Bună!

Sunt Mihai Turcescu și încă din primii ani de viață mă urmăreau câteva întrebări: cine sunt, ce caut aici, și încotro mă îndrept? Cu trecerea anilor, a apărut și întrebarea, care este rolul meu pe acest pământ și ce contribuție pot fi?

Încă din copilărie, am observat că nu mă integrăm în cercurile obișnuite sociale. Îmi era dificil să adopt o atitudine care nu îmi aparținea și nu înțelegeam de ce trebuia să fiu că toată lumea.  Nu-mi găseam locul și nu îmi plăceau ideile societății despre viață, că terminăm o școală să avem o calificare, să ai un job că să îți câștigi existența, să te căsătorești, faci și un copil sau doi și asta este viață. Nu am nimic împotriva acestora, însă știam că viață e cu mult mai mult de atât.

Pentru că aceste lucruri nu mă reprezentau, am ales să mă cunosc pe mine și să văd în spatele măștilor create de familie și societate. Am realizat că o mare parte din acestea nu mă ajutau și că viață pe care mi-o doream nu se putea manifestă asta, pentru că trăiam viziunea altora. Pentru că am înțeles că dincolo de acest corp, noi suntem ființe de lumina, în această existența îmi doresc să fiu propriul antrenor pe acest teren de joacă.

În “căutarea” mea de oameni asemeni mie, am întâlnit persoane care practicau vrăjitoria, lucrau cu energiile de tot felul, și mi s-a confirmat ideea că suntem mai mult decât acest corp fizic. Am început să lucrez individual cu energiile, mai întâi că o joacă apoi în serios, să văd cum îmi influențează acestea viață, făcând diferența dintre ce este real și nu este.

Experimentand această “joacă”, am început să îmi percep corpurile energetice, am văzut unde sunt “bubele” și am început să curat, observând că lucrurile se îmbunătățesc în viață mea, manifestarea este mai conștientă, mintea este mai liberă, iar alegerile se produc mai usor.

Aștept să ne cunoaștem!