Dacă deja ai o echipă, știi cum te putem susține, dacă acum îți creezi echipa, citește:

Într-o lume a corporațiilor în continuă schimbare, vrem ca focusul să fie nu doar pe rezultatele finale cât și pe oamenii cu care să ajungi la cele mai bune performanțe. Știm clar că baza echipei sunt oamenii, așa ca gândește-te cum ar fii să construiești o echipă de la zero și să ai uneltele exacte pentru a-ți crea echipa. Cum ar fii ca persoanele pe care le angajezi să fie la locul potrivit lor, în echipă, și-n același timp și tu ca lider, să ai șansa de a fi mai centrat/ă și orientat/ă către creșterea întregii companii?

Vrem să îți oferim o nouă metodă, prin care nu numai să poți ajunge la o înțelegere și o comunicare activă în echipă, indiferent unde vă aflați sau lucrați (la birou sau online) dar și la excelență și la o transformare personală și mentală, prin atitudine, responsabilitate, focus.

Aspecte de care să ții cont înainte de a-ți crea o echipa

Scop - DE CE este acest lucru important pentru tine și compania ta?

Rezultat - CE vei și veți realiza împreună?

Proces - CUM vei avea aceste rezultate?

Organizăm workshop-uri/ateliere timp de 2-3 zile în care, la nivel de echipă și individual, fiecare persoană va experimenta magia de a se înțelege mai mult, de a înțelege mai bine pe ceilalți membri ai echipei și de modul în care se completează și rămân în echipă. Numerologia, citirea feței, paleta de culori personale, decondiționarea sinelui și viața și instruirea în afaceri sunt domeniile pe care toată lumea le va experimenta împreună. Echipa se va bucura de 2 zile de deconectări de la lume, pentru a se conecta cu ei înșiși și partea cea mai interioară va fi descoperită și lansată. (…)


AI PROVOCĂRI ÎN ECHIPA ȘI ÎN BUSINESS DACĂ

Atunci este momentul să faci un pas spre noi. Te invităm să ne cunoști, să ne povestești despre tine și compania ta și ce ai nevoie.