Despre Noi

Bine ne-ai găsit!

În calitate de vizionari, credem cu tărie că rolul nostru este să fim arhitecți în noua eră a resurselor umane.

 

Manifest Your Soul s-a născut din cea mai profundă recunoștință a procesului nostru de transformare și creștere personală, cu scopul de a reda lumii tot ce ne-a oferit pentru a ajunge la acest punct. Acesta este un proiect din suflet pentru sufletul tău.

Suntem o echipă formată din oameni foarte faini, peste 20, pregătiți să contribuim la transformarea organizației și echipei tale, tale aici și acum.

Folosind cunoștințele, tehnologia și înțelepciunea pentru a crea noi căi transformatoare, permite atât persoanelor cât și organizațiilor să crească și să se maturizeze în mod creativ și ecologic.

Pe o piață și o societate care trebuie să se reorganizeze și să aibă un impact pozitiv în toate domeniile, oferim cele mai precise instrumente pentru evaluarea psihologică.

Servind ca un catalizator pentru schimbare și transformând problemele lumii în oportunități, vă împuternicim și intenționăm să vă sprijinim în găsirea unei soluții win win pentru toți cei implicați într-o situație.

Te-ai săturat de CV-uri bazate pe cuvinte cheie? Crezi că știi totul despre viitorul angajat? Dar despre persoanele pe care le ai deja în organizație?

Permite-ne să te sprijinim și să îți oferim informații despre potențialul real atât al viitorul angajat, cât și a oamenilor pe care îi ai deja în echipă.

Știi ce profil de Human Design au? Ce talente ascunse au? La ce se pricep cu adevărat și dacă se află într-o poziție care într-adevăr aduce cea mai mare contribuție în compania ta?

Hai să vorbim, avem exact soluția de care ai nevoie. 

Echipa ta

Cine te sprijină?

Misiune

Ce vrem să obținem?

Misiunea proiectului Manifest Your Soul este aceea de a reda lumii instrumentele și manualul de instrucțiuni sau ghidul de viață pentru a ajunge să ne descoperim cea mai bună versiune pentru care am fost proiectaţi să fim. Obține-ți cele mai bune rezultate de la fiecare persoană, astfel încât să vă puteți realiza visele, fără limite.

Viziune

Pentru ce?

Visăm la o lume în care toți putem atinge orice obiectiv pe care ni l-am propus, în care oamenii sunt fericiți, o lume în care nu există limite mentale si unde comunicarea este baza a tot ceea ce facem. Pentru noi onestitatea, integritatea, respectul și sprijinul sunt valori care prevalează, iar cooperarea este un substitut pentru concurență.

Visăm la o lume în care limitele minții umane au fost întrecute, lăsând loc sufletului și spiritului să se desfășoare și să-și îndeplinească misiunea.

Obiective

Cu ce scop?

Să creăm o comunitate de 100.000 de persoane astfel încât să poată interacționa, să facă schimb de experiențe, să se motiveze și să se cunoască prin proiectul Manifest Your Soul. Vom elimina fricile, convingerile, deciziile limitative şi emoțiile negative din trecut pentru a renunța la tot ceea ce nu mai corespunde prezentului și astfel să putem curge liber.

Să-ți redăm prin această comunitate voința de a trăii, de a zâmbii, de a înțelege că totul în viață depinde de tine și de nimeni altcineva. Responsabilitatea este ceea ce face diferența între un câștigător și un învins, între cineva care și-a atins visurile făcând ceva pentru ei și cineva care a decis să renunțe, facandu-i responsabili pe alții de viața lor.

Să-ți oferim instrumente de cunoaștere și transformare personală prin intermediul stabilirii obiectivelor clare și îndrumandu-te, prin intermediul comunității, către cea mai bună versiune a ta.