Meditații ghidate

Chiar dacă nu ai meditat niciodată, nu știi ce înseamnă sau nu înțelegi exact la ce se referă, meditațiile sunt pentru tine! Dacă ești familiar sau nu cu această practică, lasă-mă să-ți spun, pe scurt, secretul din spatele ei, ce o face atât de eficientă: este calea sigură, directă, de a te conecta cu adevăratul tău sine, cu acea magie din interiorul tău, de a te regăsi în totalitate. Este cheia pentru a te regăsi și pentru a rămâne conectat cu tine însuți în cel mai profund mod posibil. Dacă este ceva nou pentru tine, este foarte important, fiind la început de drum, să ai meditații ghidate, astfel încât să înveți cum să meditezi pentru a te regăsi în totalitate. Fie că te interesează să te redescoperi doar într-o arie a vieții, fie că vrei să fii conectat cu tine însuți pe toate planurile, poți să alegi  meditația care  te interesează sau le poți achiziționa pe toate, pentru a te bucura de dezvoltare în toate aspectele. Conectându-te cu tine însuți, vei regăsi inspirația, ghidarea, călăuzirea, vei ajunge la profunzimea persoanei tale, la autenticitate. Odată ajuns acolo, vei simți bucuria de a te simți bine cu tine, de-a face lucruri pe care nu ai îndrăznit până acum să le faci, vei câștiga bani pe care nu credeai că îi poți câștiga, vei avea inspirația de a deveni omul potrivit, la locul potrivit, în timpul potrivit. Meditația este cheia spre succes, spre sinele divin căruia îi permitem și îi comunicăm totodată să dea frâu liber, să între în acel ritm și val care ne duc mult mai sus decât am crezut vreodată că putem ajunge. Meditația este o experiență extraordinară, de-a dreptul magică, ce ne permite să comunicăm cu subconștientul, cu Universul, cu Creatorul, cu sinele care ne dă curajul să fim originali, ne arată cât de minunați suntem! Dacă nu ai făcut-o până acum și citești aceste cuvinte, înseamnă că ești pregătit!

Cercetătorii au făcut numeroase studii prin care au demonstrat că meditația are efecte benefice precum:

 • Creșterea capacității creative – cei care obișnuiesc să mediteze, își dezvoltă capacitatea de a găsi soluții la o problemă propusă, după cum au arătat cercetătorii de la Universitatea Leiden din Olanda.
 • Un nivel scăzut de stres
 • O memorie mai bună
 • Reducerea simptomelor depresiei, anxietății
 • Focalizarea atenției
meditatii ghidate yoga manifest your soul Meditații ghidate
Efectele meditației în funcție de durata practicării
 • 3 minute – produc schimbări în câmpul electromagnetic uman, se îmbunătățește circulația și balanța biochimică a sângelui.
 • 7 minute – încep să se modifice ușor anumite pattern-uri de gândire din creier, crește diametrul câmpului electromagnetic individual – aura
 • 11 minute – încep să se producă schimbări în sistemul nervos și endocrin al organismului.
 • 22 minute – permite „celor trei minți” (negativă, pozitivă și neutră) să se echilibreze și să înceapă să lucreze împreună. Subconștientul începe să se purifice.
 •  31 minute – permite glandelor endocrine, respirației și concentrării să influențeze simultan celulele și ritmurile organismului. Secreția glandelor endocrine este complet echilibrată, la fel și energia eterică a chakrelor (acestea fiind punctele de conjuncție energetică dintre centrii fizici și spirituali).
 •  62 minute – produce modificări în substanța cenușie a creierului. Stimulează lobii frontali ai creierului, hipofiza și glanda pineală. Prin intermediul corpului fizic, a emoțiilor și a stării mentale se stabilește comunicarea cu Divinitatea din interior. Umbra din mentalul subconștient, precum și proiecțiile externe sunt integrate.
 • 2,5 ore – modifică psihicul, în funcție de câmpul magnetic înconjurător astfel, încât mentalul subconștient să se fixeze într-o schemă nouă de funcționare, sub influența Conștiinței Universale.
Efectele meditației în funcție de numărul zilelor de practică
 •  40 zile – ne scapă de un obicei nociv
 •  90 zile – permit dobândirea unui obicei nou, benefic
 •  120 zile – manifestarea firească a unui nou obicei/abilități
 •  1000 zile – obiceiul/abilitatea este adusă la măiestrie
Efectele meditației în funcție de numărul celor ce meditează

Orice meditație este o incredibilă armonizare cu natura și Universul; dar atunci când mai există și alți oameni lângă noi, efectul unei astfel de meditații colective devine mult mai puternic.

” În Epoca de Aur oamenii vor învăța cu toții să se unească între ei. Și această unire are și ea propriile ei legi de manifestare:

Două aure umane se amplifică între ele de până la 7 ori, dacă oamenii sunt uniți de aceeași idee, frecvența lor e aceeași și ei meditează pentru un scop comun.

3 de oameni – aurele se amplifică de 7 ori la pătrat, adică de 49 de ori.

Dacă se unesc în meditație 4 persoane – ei își amplifică reciproc aurele cu 7 la puterea a 3-a, adică de 343 ori!

Prin urmare, cu cât mai mulți oameni cu același nivel de elevare meditează împreună, cu atât mai valoros devine fiecare membru, ce li se alătură în continuare, deoarece el crește exponențial puterea meditației. Colectivul este o mare putere!”

Ce activități geniale ai putea să practici în timpul mersului pe jos?

Walking: Despre beneficiile mersului pe jos puteți găsi multă informație. Cel mai interesant este că mersul are efecte miraculoase asupra creierului 🧠 și a proceselor cognitive. De aceea m-am gândit că ar fi bine să pun accent anume pe acest aspect.  Iată ce poți practica în timpul mersului:

beneficii mers pe jos Meditații ghidate
1. PRACTICA RECUNOȘTINȚEI

Te gândești la cel puțin 20 de persoane cărora le ești recunoscător pentru că ai interacționat cu ei. Este bine să precizezi pentru ce anume simți recunoștință și le mulțumești. La fel de bine este să ne manifestăm recunoștința pentru tot ce ne înconjoară și nu în ultimul rând să ne fim recunoscători nouă înșine. Această practică are o putere extraordinară asupra noastră, deoarece ridică nivelul oxitocinei (hormonul fericirii) în organism, stabilindu-se o stare de bine pentru întreaga zi.
2. PUTEREA SUCCESULUI

S-ar putea să fi încercat vreodată să-ți imaginezi cum ar arăta succesul tău personal. Poate că ai reușit să vezi o imagine clară, deși majoritatea oamenilor nu reușesc să vizualizeze propriul succes deoarece le lipsește încrederea în sine și în forțele proprii. În acest sens vă propun o tehnică minunată, care lucrează dacă este practicată cel puțin 20 minute pe zi. Vizualizează succesul oamenilor pe care îi cunoști. Spre exemplu ai un prieten care visează să-și cumpere un apartament. Imaginează-ți cum acel prieten găsește apartamentul mult dorit la un preț convenabil și îl procură fiind foarte mulțumit de această investiție. Este foarte important ca vizualizarea să fie însoțită de sentimente sincere. Să-i dorești din toată inima binele, fără invidie, fără a pretinde la ceva pentru interesele proprii. Crede cu adevărat în succesul și bunăstarea aproapelui tău și te vei simți învăluit de un sentiment puternic de încredere în sine. :innocent:
Cea mai înaltă treaptă a acestei practici este atunci când ești în stare să te rogi sincer pentru succesul dușmanilor sau a oamenilor care îți displac. S-ar putea să ai parte de surprize🥳 și sentimente plăcute dacă urmezi corect aceste practici.🤗
Încercați!
Mergeți pe jos  și extindeți mereu limitele conștiinței voastre!
Povestea continuă…