Numerologie: ce spun cifrele despre mine?

Ziua nașterii ne oferă informații legate de vibrația interioară a persoanei, adică cine este acea persoană în interior. Pentru a calcula vibrația interioară luăm fiecare cifră a zilei de naștere și le adunăm împreună. Daca suma depășește valoarea 9, repetăm procesul încă o dată.

Numerologie – Exemplu:

Data nașterii: 29.05.1996
Vibrația interioară: 2 + 9 = 11 -> 1 + 1 = 2

Fiecare cifră ne spune o poveste în numerologie, iar când acea cifră este asociată unui om ne spune o poveste despre acea persoană.

Iată câteva tipare ce obișnuiesc sa apară, în funcție de fiecare cifră în parte, pe care e indicat să le conștientizăm și să le remediem. Fie ca aceste puține rânduri să vă ajute în a vă cunoaște mai bine pe voi înșivă.

Ce semnifică în numerologie cifra 1? Vibrație interioară 1

Unu este conducătorul, inițiatorul acțiunilor, curajos, independent, reprezintă principiul masculin și principul începutului.

Dacă vibrația ta interioară este unu, permite-ți să mai faci și greșeli. O luptă pierdută nu înseamnă un război pierdut. Acceptă și părerile celor din jur și nu îți impune vehement punctul de vedere. Folosește-ți abilitățile de lider pentru a-i ghida și ajuta pe ceilalți, nu în scopuri egocentrice.

Ce reprezintă cifra 2? Vibrație interioară 2

Doi reprezintă principiul feminin. Este un partener bun, diplomat, gentil, sensibil și poate juca rolul de mediator cu succes.

E indicat să eviți să creezi relații de dependență față de o altă persoană. Lucrează la încrederea în sine, la stările tale emoționale (ai grija la instabilitatea emoțională).

Ce spune despre mine cifra 3? Vibrație interioară 3

În numerologie, trei este copilul. Este plin de viață, dornic de explorare, optimist, vizionar, spontan, energic.
Persoanele cu vibrație interioară 3 trebuie să aibă grijă să nu fie superficiali în ceea ce fac. Dorința de explorare și de nou îi pot face “să zboare din floare-n floare” și să nu aprofundeze nimic. Au tendința de a deveni cameleoni sociali, de a copia comportamentul “eroilor” lor, căutându-și prin asta identitatea. Trei are de învățat ritmul (implicit și răbdarea), să echilibreze explorarea cu interiorizarea pentru a putea ajunge la o cunoaștere și experiență completă.

Ce impact are cifra 4 asupra mea? Vibrație interioară 4

Patru reprezintă cadrul, legea, stabilitatea. Este o cifră ce vorbește de tradiție, rezistență, baze solide.
Această stabilitate nu trebuie transformată în rigiditate, obsesie. Singurul lucru stabil în această lume este însăși schimbarea. Dorința de stabilitate trebuie acordată la ritmurile vieții, astfel încât acel cadru, pătrățel, zonă de confort sa fie mereu extinsă. Grija la obsesii pentru bunuri și posesii materiale.

Ce importanță are cifra 5 Vibrație interioară 5

În numerologie, când vorbim despre cinci vorbim despre progres, libertare, ieșirea din cadru, aventură, pasiune.
Cinci are de învățat controlul impulsivității, disciplina, faptul că normele și legile nu reprezintă neapărat o îngrădire a libertății. Cinci este spiritul ce animă cele 4 elemente de bază, astfel încât are de învățat cum să le gestioneze în mod corect. Grijă la excese (5 fiind 3+2 se poate pierde în căutarea plăcerilor).

Ce semnificație are cifra 6? Vibrație interioară 6

Șase reprezintă armonie, vindecare, protecție, familie. O persoană cu vibrația interioară șase își poate asuma rapid rolul de salvator. Să nu uite că în această ecuație iubirea de sine și iubirea față de ceilalți trebuie să se echilibreze. Excesele pot duce ori la distrugerea lui (se dăruiește prea mult), ori la tendința de a-i sufoca pe cei din jur (prea protectiv).

Ce înseamnă cifra 7? Vibrație interioară 7

Cifra șapte ne vorbește despre spiritualitate, filosofie, meditație, cunoaștere. Persoanele cu vibrație interioară șapte pot avea tendința de a se izola, de a raționaliza prea mult. Au de învățat să-și dezvolte și latura lor emoțional-afectivă, pentru a se putea integra in societate. Trăind într-o lume a aspirațiilor înalte, unui șapte îi este greu să accepte limitările și defectele celor din jur (sau chiar personale).

Care este legătura dintre cifra 8 și bani? Vibrație interioară 8

Putere, bani, judecată, responsabilitate, rang înalt, iubire – aceasta este cifra 8 în numerologie. Dorința de control și putere îl poate transforma în tiran. Grija la abuzul de putere, constrângeri, șantaj emoțional. Dezvoltarea pe orizontală (planul material) trebuie echilibrată cu dezvoltarea pe verticală (planul spiritual).

Ce semnificații are cifra 9? Vibrație interioara 9

Nouă este altruist, filosof, generos, creativ, transformațional. O persoana născută sub vibrația lui nouă trebuie să aibă grijă la echilibrul dintre indiferență și empatizare. Fiind o cifră ce face legătura cu planurile superioare, o umbră a lui nouă este reprezentată în tocmai de complexul de superioritate.

PS: pentru cei care sunteți născuți după data de 9 a lunii fiți atenți și la ce cifre compun ziua voastră de naștere (ex: pentru ziua de 15 poți întâlni caracteristici și a lui 1 si a lui 5, nu doar a lui 6).

Alexandru T. Zărnoianu